Csoportmunka bemutatása

LEVELEZÉS

A levelező felület jól áttekinthető, felhasználóbarát, így bárki könnyedén elsajátíthatja kezelését. A funkciókban gazdag szövegszerkesztési eszközökkel a levelet sokrétűen formázhatjuk, a kívánt részleteit tetszőlegesen kiemelhetjük, képek beszúrásával pedig a levelezési élményt még tovább fokozhatjuk. A többnyelvű beépített helyesírás ellenőrző gondoskodik az esetleges helyesírási hibáink, elgépeléseink javításáról. Levelünkhöz egy mozdulattal csatolhatunk fájlokat, legyen az saját gépünkön, vagy bárhol a  felhőben. Szeretné levelét időzítve, akár több nappal később küldeni? A csoportmunka használatával erre is van lehetősége!

.

 


 

CÍMJEGYZÉK

Személyes és üzleti partnereinket tetszőleges szempontok szerint kategorizálhatjuk. Egy-egy partnerünk adatlapjához számtalan információt rendelhetünk, melyek alapján későbbiekben különféle partnercsoportokat is kialakíthatunk.  A partnercsoport tagjai számára egy kattintással írhatunk levelet, küldhetünk fájlokat – de a partnercsoportot akár megoszthatjuk az általunk választott munkatársunkkal is.

.


 

FELADATOK

A feladatok segítségével saját és munkatársaink teendőit is könnyedén szervezhetjük.  Jól áttekinthetően értesülhetünk a különféle feladatokról, azok elkészültségi állapotáról.
Egy-egy feladathoz csatolhatunk fájlokat, prioritással, emlékeztetővel, kezdési és befejezési határidőkkel láthatjuk el őket. Egy beérkező levelünkből egy kattintással készíthetünk elvégzendő feladatot.


NAPTÁR

A naptár segítségével egyszerűen, gyorsan kezelhetjük magán és üzleti tennivalóinkat. Tájékozódhatunk munkatársaink programjairól, csakúgy, mint saját naptárbejegyzéseinkkel mi is tájékoztathatjuk őket elfoglaltságainkról. Az általunk szervezett eseményekhez további résztvevőket hívhatunk meg, valamint eszközöket és erőforrásokat foglalhatunk le (tárgyalóterem, kivetítő, céges autó, stb.) A többféle naptárnézet lehetőséget nyújt arra, hogy a napi mellett a heti és havi teendőkről is átfogó képet kapjunk


CÍMJEGYZÉK

Személyes és céges kontaktjainkat a partner fülecske alatt érhetjük el. Kedvünk szerint listázhatjuk, tetszőleges, általunk kiválasztott információkkal láthatjuk el, csoportba rendezhetjük őket, sőt, partnertörzseinket megoszthatjuk munkatársainkkal is. A csoportba szervezett partnereinknek könnyedén üzenhetünk, küldhetünk fájlokat. Az abc felület segítségével gyorsan megtalálhatjuk a kívánt kontaktot.

 


OUTLOOK kompabilitás

Kezelje a Csoportmunka szolgáltatásunkat a már megszokott Microsofot Outlook programjával. Nem kell új szoftvert megismernie, rendszerünk teljes egészében használható az Outlook levelező klienssel.


 

TÁSKA, Csoportmunka Drive, Google Drive, Dropbox

A táska és a Drive-ok használatával könnyedén hozzáférhet a felhőben elhelyezett dokumentumaihoz, képeihez, fájlaihoz. Lehetősége van mindezeket megosztani partnereivel vagy munkatársaival. Nincs többé szüksége pendrivera vagy CD-re, ha az adatait a csoportmunka segítségével a felhőben tárolja.


OPENERP KAPCSOLAT
Ha a céges munkafolyamatait vállalatirányítási rendszerrel szeretné teljessé tenni, akkor az OpenERP nyújt ebben Önnek segítséget. A Csoportmunka képes összehangoltan működni az OpenERP szoftverrel, így minden munkafolyamat egy kattintással elérhetővé válik a gyártástól a kiszállításon át a számlázásig.
image

ESET ANTIVÍRUS

A Csoportmunka szolgáltatással egyszerre tudhatja az adatait biztonságban a felhőben, és a saját gépén. Ehhez az Eset Antivírust ajánljuk Önnek. A legnagyobb csomagunk megrendelése esetén minden egyes email címhez külön licenszet biztosítunk.

 .

.video_intro

 

 

Csoportmunka.com. Minden jog fenntartva, 2015.